zondag 28 augustus 2011

Pijnbestrijding met revolutionaire therapie "APS microstroom therapie" bij Natuurlijk Gezond

 
APS therapy een nieuwe en revolutionaire therapie bij pijnbestrijding en diverse acute en chronische klachten!
Ik probeer innovatief te zijn binnen de natuurlijke geneeswijzen en wil daarom de best werkende therapie inzetten in mijn praktijk. Naast Bowen en Airnergy therapie heb ik sinds januari 2011 een revolutionair apparaat in in mijn praktijk t.w. de "APS micro therapie"!

APS therapie kan ingezet worden bij de meest uiteenlopende klachten. De therapie kan ingezet worden voor zowel bij pijnklachten en andere lichamelijke klachten t.w. ; sportblessures, distrofie, rsi, carpaal tunnelsyndroom, reuma, artrose, fibromyalgie, hoofdpijn. Maar ook bij burn-out, hooikoorts, astma of eczeem of prikkelbaar darm syndroom wordt de APS therapie ingezet.

Pijnbestrijding met APS microstroom therapie spoort het lichaam aan tot herstel of genezing. Tijdens het consult worden er plakelektroden op het lichaam geplaatst waardoor lichte microstroom wordt afgegeven aan het lichaam. Dit is het het zogenaamde lichaams eigen Actie Potentiaal. Dit Actie Potentiaal is vaak verstoord bij acute en chronische klachten. De energie productie in de cel (ATP) wordt door de therapie verhoogd waardoor het lichaam zelf beter en sneller kan herstellen. Overigens is de therapie pijnloos en kent geen bijwerkingen en kent geen contra indicaties. Bij zwangere vrouwen en bij mensen met trombose en een peace maker kan de therapie beter niet worden ingezet.  

En nog niet onbelangrijk is dat de consulten worden (deels of geheel) vergoed door de zorgverzekering als je aanvullend verzekerd bent. Kijk voor meer informatie op mijn site 
http://www.natuurlijkgezond.eu/vergoedingen.php.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.