donderdag 23 oktober 2014

Elektrostress

Elektromagnetische straling in de huidige maatschappij

Wat is er niet lekkerder dan op iedere hoek van de straat bereikbaar zijn en je email te kunnen checken of in de bus in een filmpje te kijken? Draadloze communicatie heeft mogelijk ook een minder plezierige kant en heeft ook een keerzijde al die stralingen. Er  zijn vele mensen die klagen over onverklaarbare vermoeidheid, slapeloosheid, depressieve klachten, hoofdpijn overmatige transpiratie, hartkloppingen en andere fysieke klachten. Ook steeds meer mensen in bedrijven klagen over onverklaarbare klachten en zoeken, vaak een onnodig lang traject, naar de oorzaak van hun klachten Straling is overal zonder dat we het in de gaten hebben. Het gaat dwars door muren heen en ook dus dwars door ons lichaam. De straling zien we niet maar is er wel, denk maar eens aan het gebruik van draadloze telefoons, dect telefoons thuis, zendmasten, computers, TL-verlichting, huishoudelijke apparaten, wifi en wifispots en 3 en 4G netwerken.  

Draadloos internet, tablets, mobiele telefoons en draadloze spel computers zijn niet meer weg te denken uit het leven van onze kinderen. In wetenschappelijke publicaties komt steeds vaker naar voren dat straling afkomstig van apparaten een negatieve invloed hebben op het gedrag van kinderen; het RIVM heeft het effect van straling op het gedrag van kinderen onlangs in een rapport opgenomen als milieugezondheidsrisico's. 

De draadloze communicatie is niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij en worden wij met de stralingen ongevraagd toch belast. Inmiddels is er een technologie ontwikkeld die de elektromagnetische straling die met draadloze communicatie samenhangt, omzet in lichaamseigen, biologische frequenties. Dus in frequenties die van nature aanwezig zijn bij mens, dier en in de natuur. Zo kunnen wij de stralingen buiten ons houden. Het uitgangspunt is dan ook dat we de straling niet bestrijden, maar gebruiken. En daarmee positieve energie genereren die er voor zorgt dat je je beter voelt in een draadloze omgeving. Maar hoe kan je dit dan doen dan bestrijden?

Gelukkig kunnen we ons hiervoor beschermen met Floww producten en straling vermijden en het leefmilieu te verbeteren. De Flowwproducten kun je gebruiken voor o.a. op je mobiele telefoon, je pc of laptop en voor in huis en op kantoor.


Wil je meer weten ? Maak een afspraak bel 0575-513124 of mail info@natuurlijkgezond.eu


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.